Wij behandelen je klachten vanuit diverse invalshoeken van de alternatieve geneeswijzen

Acupunctuur

Met acupunctuur stimuleren we energiestromen in het lichaam, zodat bv pijn afneemt, vermoeidheid, onrust en stress vermindert en darmen  beter werken.
Lees meer…

Kruidengeneeskunde

Bij kruidengeneeskunde schrijven we natuurlijke geneesmiddelen voor om bv de weerstand te versterken, de spijsvertering te bevorderen of het slapen te verbeteren.
Lees meer…

Bioresonantie

Bij Bioresonantie gebruiken we het Bicom-apparaat om de oorzaak van klachten te testen en te behandelen, zoals allergieën, virussen, bacteriën en vitamine-tekort.
Lees meer…

NAET/Total Reset

NAET en Total Reset zijn twee therapieën die nauw verwant zijn en bij uitstek geschikt voor het behandelen van alle soorten allergieën en emotionele disbalans, ook bij kinderen.
Lees meer…

Osteopathie

Bij Osteopathie herstelt de therapeut door middel van zachte handgrepen de natuurlijke beweeglijkheid van spieren en gewrichten, organen, hoofd en ruggemerg.
Lees meer…

Behandelingen zijn gericht op herstel

Heb je last van rugpijn, hooikoorts of vermoeidheid, in Praktijk Kitty Karsten kun je voor deze en vele andere klachten terecht bij deskundige en ervaren therapeuten. 

We onderzoeken of klachten met elkaar verband houden, of juist niet, om nauwkeuriger de symptomen en oorzaken te onderscheiden en te behandelen.
De behandelingen zijn gericht op herstel en het zelfgenezend vermogen van het lichaam, zodat klachten verminderen en mogelijk verdwijnen zonder gebruik van (of met gebruik van zo weinig mogelijk) voor het lichaam belastende medicijnen.

Gespecialiseerd in kinderen

Heeft je kind slaapproblemen of buikpijn, onze therapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met alternatieve geneeswijzen. Onze therapeuten Kitty, Karin, Esther en Casper hebben specifieke opleidingen en cursussen gevolgd voor het behandelen van kinderen.

Door osteopathie heb ik weer een blije baby, die lekker slaapt en ik dus ook! - Saskia

Door acupunctuur is mijn algehele conditie enorm verbeterd en voel ik me heerlijk ontspannen! - Truce

 

 

 

 

Onze werkwijze

Wij behandelen je klachten vanuit diverse invalshoeken uit de natuurgeneeskunde, maar ook met kennis en ervaring vanuit de reguliere medische zorg. Natuurlijk werken we  waar dat nodig of wenselijk is, samen met behandelende huisartsen en/of specialisten.

Zelfgenezend vermogen

De behandelingen zijn gericht op herstel en het zelfgenezend vermogen van het lichaam, zodat klachten verminderen en mogelijk verdwijnen.

Onderzoeken

We onderzoeken of klachten met elkaar verband houden of juist niet om nauwkeuriger de symptomen en oorzaken te onderscheiden en te behandelen.

Eerste afspraak

Tijdens je eerste afspraak beginnen we met een uitgebreid intakegesprek en lichamelijk onderzoek gerelateerd aan de klachten gevolgd door een behandeling.

Vervolgbehandelingen

Iedere vervolgbehandeling evalueren we hoe het is gegaan en stemmen we de behandeling daarop af.

Vergoed door de meeste verzekeraars

Ik ben aangesloten bij de erkende beroepsvereniging NVA. De meeste verzekeraars vergoeden gedeeltelijk de behandelingen vanuit het aanvullende pakket. Het vergoedingenoverzicht vind je op www.acupunctuur.nl/pages/vergoedingenoverzicht

De stress van Kees

Ik had last van hartkloppingen, duizeligheid, hyperventilatie, hoofdpijn en vermoeidheid. Al na de eerste behandeling was er verbetering. De behandelingen heb ik als prettig en zeer professioneel ervaren. De oorzaak van de klachten werd haarfijn blootgelegd. Ik ben door de acupunctuur op een sensationele manier tot rust gekomen.

Ook heeft slechts één acupunctuurbehandeling me van het roken af geholpen.

Kees

Kristie (8 jaar) met gedragsproblemen

Mijn dochter Kristie had veel moeite om zich te concentreren. Ze leek vaak wat afwezig en reageerde vaak kribbig. Ze was ook onzeker en faalangstig.

Op aanraden van een vriendin ben ik naar Praktijk Kitty Karsten gegaan. Kitty heeft na een uitgebreid intakegesprek bepaalde Chinese kruiden voorgeschreven dat speciaal op Kristie was afgestemd. Na een maand moesten we terugkomen voor een vervolgconsult. Kristie leek toen al iets minder prikkelbaar en afwezig. Ook op school merkte de juf al iets verbetering in haar concentratie.

Inmiddels zijn we een half jaar verder. Kristie zit nu veel beter in haar vel, heeft meer zelfvertrouwen en presteert beter op school. Ze straalt weer.

Coby