De praktijk

In mijn praktijk behandel ik vanuit verschillende disciplines van de alternatieve geneeskunde. Dat biedt je als klant de volgende voordelen:

  • deskundigheid vanuit verschillende disciplines;
  • de beste therapie voor je klachten met het beste resultaat.

Mijn werkwijze

Ik behandel je klachten vanuit diverse invalshoeken uit de natuurgeneeskunde, maar ook met kennis en ervaring vanuit de reguliere medische zorg. Ik onderzoek of klachten met elkaar verband houden, of juist niet, om nauwkeuriger de symptomen en oorzaken te onderscheiden en te behandelen.

De behandelingen zijn gericht op herstel en het zelfgenezend vermogen van het lichaam, zodat klachten verminderen en mogelijk verdwijnen zonder gebruik van (of gebruik van zo weinig mogelijk) voor het lichaam belastende medicijnen. Indien nodig adviseer ik je om naar de huisarts te gaan.
Als het nodig is en je dat goed vindt, werk ik uiteraard samen met de huisarts en/of de specialist. Veel huisartsen en specialisten spreken hun vertrouwen uit over mijn praktijk en verwijzen regelmatig patiënten naar mij.

Je kunt bellen of mailen voor een afspraak of voor informatie over mijn therapieën en welke therapie het meest geschikt is voor je klachten.
Tijdens je eerste afspraak beginnen we met een uitgebreid intakegesprek en lichamelijk onderzoek gerelateerd aan de klachten gevolgd door een behandeling.
Iedere vervolgbehandeling evalueren we hoe het is gegaan en stemmen we de behandeling daarop af.

Kinderen in mijn praktijk

Ik vind het belangrijk dat kinderen gezond kunnen opgroeien en zich ook sociaal, emotioneel en mentaal goed kunnen ontwikkelen. Om kinderen daarbij zo goed mogelijk te kunnen helpen, heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van kinderen, want kinderen vragen nu eenmaal een iets andere benadering en aanpak.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van ouders bij Praktijk Kitty Karsten?
Lees dan enkele
ervaringen van ouders en hun kinderen.