Osteopathie ervaringen

We hebben tevreden patiënten die graag hun ervaringen met je willen delen. Zo krijg je een beter beeld van de werkwijze van Praktijk Kitty Karsten en tot welke goede resultaten dat heeft geleid.

De hoofdafwijking van Roxy

Al snel na de geboorte van mijn dochter merkten we dat er iets mis was met haar….

Na een week begon het spugen,het leek wel of ze niet goed kon drinken en ze sliep niet. Veel huilen, overstekken en ze kon weinig prikkels aan. Ook heeft ze een te klein hoofd.

Via, via zijn we bij de osteopaat van Praktijk Kitty Karsten terecht gekomen en die heeft ons erg goed geholpen.

Mijn dochter haar schedel werd ”gemasseerd” zodat de schedeldelen niet verder over elkaar konden schuiven en er werd iets aan haar ademhaling gedaan. Iedere keer als we er geweest waren, werden de klachten de eerste dagen erger en dan knapte ze op. Van peervormig hoofd en een vrij plat achterhoofd tot mooi rond. Als ze weer aan een behandeling toe was kon je dat merken aan haar gedrag en haar hoofdvorm.

Nu zijn we drie jaar verder. Van één keer in de week een behandeling, zijn we nu zover dat we een keer in het half jaar kunnen komen! Mijn dochter heeft een hersenafwijking en die verdwijnt niet, maar ze heeft een mooi symmetrisch hoofdje en haar ademhaling gaat goed. Ik ben er van overtuigd dat de osteopaat haar erg geholpen heeft.

Moeder van Roxy

De pijn in rug en knie van Koen en Maartje

Mijn zoon en dochter turnen al een aantal jaar meerdere uren per week. Mijn dochter had de laatste tijd veel last van haar knie en van haar rug.

Ook nadat we bij de huisarts en de fysiotherapeut zijn geweest wilde het maar niet overgaan. Aangezien ik zelf al meerdere malen met succes behandeld ben, heb ik voor mijn dochter een afspraak gemaakt bij de osteopaat. Het gaat nu heel goed. Ze is weer helemaal blij want ze kan weer turnen!!!

Ook voor mijn zoon, die had last van zijn elleboog, zijn we een paar keer geweest, met succes…

Moeder van Koen en Maartje

De rugpijn van Tanja

Via een vriendin ben ik in contact gekomen met de osteopathie. Ik hoorde er goede berichten over. Ik had al een tijdje pijn in mijn onderrug en fysiotherapie gaf slechts tijdelijk verlichting. De osteopaat constateerde een scheefstaand van het bekken en mijn onderste wervels zaten vast. Ik ben door hem behandeld en de pijn was na een paar behandelingen al veel minder. Als ik weer last krijg, zal ik zeker weer een afspraak maken.

Ik heb goede resultaten behaald door de behandelingen, ik heb ook veel vertrouwen in mijn osteopaat. Ik vind dat osteopathie veel effect heeft. Mijn klachten zijn zo goed als weg  en, wat ik heel belangrijk vind, is dat de osteopaat ook aangeeft, als hij het idee heeft dat er verder onderzoek in het ziekenhuis nodig is. Dat geeft vertrouwen, bij een osteopaat ben je in goede handen.

Tanja