Ervaringen met kruidengeneeskunde

We hebben tevreden patiënten die graag hun ervaringen met je willen delen. Zo krijg je een beter beeld van de werkwijze van Praktijk Kitty Karsten en tot welke goede resultaten dat heeft geleid.

De oorpijn van Joost

Mijn zoon Joost had al een paar jaar last van chronische oorpijn, waardoor zijn trommelvlies en binnenoor beschadigingen heeft opgelopen. Hij had meerdere kuren antibioticum gehad.

Dat gaf geen blijvende oplossing. We kwamen bij Praktijk Kitty Karsten terecht, waar de oorpijn met behulp van acupunctuur en Chinese kruiden verbazingwekkend snel weg ging zonder antibioticum. Omdat het oor beschadigd is, krijgt Joost af en toe nog last van oorpijn, maar de Chinese kruiden helpen dan weer supergoed. We zijn er heel blij mee!

Sandra

Concentratieproblemen van Iris

Iris is een tiener met concentratieproblemen, waar ze al op de basisschool last van had. Ze is getest door Esther, die allergie voor kip en ei, chocolade en nachtschades, zoals tomaat, pompoen, komkommer, vaststelde.

Gestart is met een probioticum, Bachbloesemdruppels en visolie. Al na twee weken was de concentratie verbeterd, wat ook de docenten was opgevallen. Ook haar leerprestaties verbeterden. Na drie behandelingen NAET waren de allergieën weg en enkele andere lichamelijke klachten verminderd.

Iris is enorm blij dat ze deze hulp heeft gekregen. Ze slaapt beter, is fit en blij en presteert beter op school. En ik ben natuurlijk ook heel tevreden!

Saskia