Klachten en aandoeningen

Bij Praktijk Kitty Karsten kunt u terecht voor veel verschillende klachten en voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan buikpijn, chronische verkoudheid, vermoeidheid, stress en nog veel meer. Gebruik het menu hiernaast voor meer informatie over de verschillende klachten en aandoeningen.

Wij behandelen uw klachten vanuit zowel reguliere als alternatieve invalshoeken. Zo brengen we klachten met elkaar in verband en kunnen we nauwkeuriger de symptomen en oorzaken onderscheiden en behandelen. De behandelingen zijn gericht op herstel van evenwicht en het zelfgenezend vermogen van het lichaam, zodat klachten verminderen zonder gebruik van voor het lichaam belastende medicijnen.

Wij zijn aangesloten bij erkende beroepsverenigingen. De meeste verzekeraars vergoeden de behandelingen vanuit het aanvullende pakket. Natuurlijk werken we  waar dat nodig of wenselijk is, samen met behandelende huisartsen en/of specialisten.


Therapeuten van Praktijk Kitty Karsten in Tuitjenhorn en Alkmaar zijn aangesloten bij de beroepsverenigingen voor acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunst, NAET, osteopathie en Natuurgeneeskundig werkende professionals.

Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur NAET Nederlandse Vereniging voor Osteopathie Beroepsvereniging voor natuurgeneeskundige werkende professionals