Over bioresonantie

Bij bioresonantie werken we met frequenties ofwel trillingen. Alles wat leeft, geeft trillingen, als een vorm van energie: ons lichaam, maar ook dieren, voedsel, bacteriën, virussen, parasieten, stralingen.

Bij een gezond persoon zullen de trillingen en dus de energie soepel verlopen en zijn er geen klachten. Een bacterie of virus bijvoorbeeld kan een verstoring geven van de trillingen/energie in ons lichaam, waardoor klachten optreden. 

Voor veel klachten geschikte methode

We kunnen met het Bicom®- bioresonantie-apparaat testen welke verstorende trillingen je klachten veroorzaken. Vervolgens kunnen we met hetzelfde apparaat deze trillingen corrigeren, waardoor klachten verminderen. Het testen en behandelen is pijnloos.
Bioresonantie is voor veel klachten een geschikte behandelmethode, zoals vermoeidheid, depressie, virusinfecties en allergieën.

Allergietest

We kunnen met de Bicom® ook testen voor welke voeding of stoffen je allergisch bent of welke vitamines/mineralen je nodig hebt.

Kinderen en bioresonantie

Ook kinderen en baby’s kun je goed behandelen met bioresonantie omdat het niet pijnlijk of vervelend is. Denk daarbij aan eczeem, astma, buikpijn, allergie, chronische verkoudheid.

Klik op de knop hieronder voor meer informatie over het behandelen van kinderen in onze praktijk.

Meer lezen?

Meer lezen over bioresonantie? Klik op de knop voor de uitgebreide informatie.