Uitgebreide informatie over bioresonantie

Wij leven tegenwoordig in grote welvaart. We maken gebruik van veel technische apparatuur en van snelle transport- en communicatiemiddelen. Ook ‘verlichten’ vele kant en klare voedingsmiddelen en maaltijden ons leven. Helaas heeft deze welvaart ook zijn keerzijde. In ons voedsel, ons huis en ons milieu zijn veel chemische stoffen aanwezig, waardoor we mogelijk ons minder goed voelen.

Ziekmakende oorzaken

Vervuiling van onze omgeving, die van invloed is op ons lichaam, is de oorzaak van veel ziekten, want het eist teveel van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
Ook kunnen ziektekiemen zoals virussen en bacteriën of voedsel, waar je allergisch op reageert, verstoringen geven in je lichaam. Dat kan klachten geven variërend van ‘je niet lekker voelen’ tot chronische vermoeidheid en ernstige lichamelijke ziekten. Interessant is, dat bij patiënten met hetzelfde ziektebeeld, bijvoorbeeld migraine, meestal verschillende oorzaken vastgesteld worden.

Helaas is het met de gebruikelijke Westerse methoden vaak niet mogelijk achter deze verschillende en individuele oorzaken te komen.

Bioresonantietherapie

De Bicom® bioresonantie is een specifiek diagnose en therapiesysteem. Met deze therapie kunnen we in veel gevallen de werkelijke en vaak verborgen oorzaken van ziekte ontdekken. De Bicom® bioresonantietherapie is pijnloos en heeft voor zover bekend geen bijwerkingen.

 

De diagnose

Met een specifieke, pijnloze test kunnen we uitzoeken of er een allergie of onverdraagzaamheid bestaat voor bepaalde stoffen (zoals voedingsmiddelen) en/of bepaalde organen verzwakt zijn, dan wel of er gifstoffen in het lichaam zijn die een negatieve invloed hebben. Zo kunnen we in veel gevallen de verborgen oorzaak van de ziekte opsporen.

De behandeling

Na het testen weten we waarmee het lichaam het meest belast is en welke therapie hiervoor nodig is. Vervolgens stellen we een individueel behandelplan op en overleggen we met je wat je zelf kunt doen om je genezing te bespoedigen.

Door het geven van specifieke trillingen/frequenties met het bioresonantie-apparaat reduceren we belastende frequenties en schakelen onderliggende oorzaken van ziekten uit. Belastende stoffen worden vrijgemaakt en uitgescheiden door de uitscheidingsorganen, zodat je zelfherstellend vermogen weer actief wordt. De lichaamseigen regulatie brengen we hiermee weer op gang, zodat je lichaam zich kan herstellen.

Tijdens de behandeling met het bioresonantie-apparaat kan je in een rustige, ontspannen houding liggen op een speciale mat. Je voelt van de behandeling zelf niets. Een behandeling duurt ongeveer 30-45 minuten. Het eerste consult duurt wat langer. Doorgaans ervaar je de therapie als aangenaam.

Het doel van de therapie is dus de invloed van externe factoren op je lichaam uit te schakelen en de zelfgenezende kracht van het lichaam te activeren. Het aantal behandelingen is afhankelijk van diverse factoren zoals de aard van de klacht (chronisch of acuut), leeftijd en medicijngebruik.

Informeer ons ook altijd over veranderingen in je gezondheidstoestand.