Bioresonantie ervaringen

We hebben tevreden patiënten die graag hun ervaringen met je willen delen. Zo krijg je een beter beeld van de mogelijkheden van bioresonantie.

De gordelroos van Gerda

Na meer dan twee maanden niet meer slapen vanwege de pijn, heb ik besloten om Kitty Karsten op te zoeken voor behandeling.

Eén behandeling bij haar met bioresonantie was al een wonder; je weet niet wat je overkomt. De pijn nam de eerste dag al voelbaar af. Ik kon redelijk goed slapen. In de loop van de week steeds minder pijn, zelfs op mijn linker gezichtshelft kan ik liggen; een openbaring!

De tweede behandeling was om de huid te verbeteren welke voorspoedig verliep. Toen ontdekte ik aan mijn linker been, waar ik tien jaar geleden een trombose heb gehad, dat de verkleuringen van de huid (rood/geel/blauw/koper) op één kleine plek na, waren verdwenen.

Hiervoor was ik in het verleden al bij de dermatoloog geweest, wat niet heeft geholpen. Kitty was een wonder. Maar dit is niet alles: ik heb zelf een grote talkproductie in mijn lichaam en mijn benen en billen zaten vol van acne al meer dan 15 jaar tot grote irritatie.

De huisarts zei dat ik moest scrubben, maar er kwamen er steeds meer. Ook nu ontdekte ik dat met de behandeling van bioresonantie bijna al mijn acne verdwenen waren, ik heb weer een gladde huid;

Kitty ik ben een gelukkig mens!

Gerda

Allergieën en ziekte van Pfeiffer van Evi

Evi was een baby met eczeem en heeft t/m negen maanden borstvoeding gehad. De overgang op fruit en groente heeft ze nooit van harte geaccepteerd. Het eten werd (en is) een drama. Hadden we met veel pijn en moeite de laatste hap binnen en dan spuugde ze alles weer uit. Nu is ze twaalf jaar, ze eet wel sommige groentes en beperkt fruit maar zit dan 1,5 uur aan tafel. Zoveel moeite kost het om het eten weg te krijgen. Als ze de hap moet doorslikken zit ze regelmatig te koren.

Ze is geen snoeper en toch begon ze buikvet te krijgen. De huisarts noemt het “babyvet” en omdat haar ouders en broers niet dik zijn zal het vanzelf wel over gaan.

Nu gaat ze naar het voortgezet onderwijs en nog is het niet vanzelf overgegaan. Ze klaagt regelmatig over hoofdpijn en buikpijn en is zo moe. Tevens begint ze last van allergieën te krijgen. Ik ben de zoektocht naar hulp weer gestart en uiteindelijk bij Praktijk Kitty Karsten terecht gekomen.

De eerste behandeling was al een verademing. Evi is uitgetest met het bioresonantie-apparaat en alle allergieën komen zo naar voren. En wat ze in de acupunctuur zo mooi “damf”noemen (buikvet) is ook te verklaren! Op celniveau gaat de spijsvertering niet zoals het moet, met het weigeren van eten geeft het lichaam aan dat het allemaal al zwaar genoeg is.

Dat er iets niet klopt, zoals ik het altijd omschreef is bij deze bewezen.

De therapeut begint met het bioresonantie-apparaat bij de lever en de longen. Zoals ze het zegt; even wat extra energie! Het apparaat gaat therapietrillingen vormen die gericht de gezonde energieën stimuleren en de ongezonde opheffen. Uit verdere testen komt het Epstein Bar virus (ziekte van pfeiffer) naar voren, wat de vermoeidheid verklaart.

Na vier behandelingen wordt de verandering al zichtbaar; ze begint weer ondeugend te kijken en haar ogen stralen weer!!

Moeder van Evi

De spastische darm van Els

Ik had al jaren last van veel buikkrampen, vermoeidheid en depressie. Volgens de huisarts had ik een spastische dikke darm, waarvoor ik medicijnen kreeg. Die gaven wel wat verlichting, maar de klachten gingen niet over. Via een vriendin kwam ik terecht bij het Centrum Integrale Geneeswijzen Alkmaar, nu opgegaan in Praktijk Kitty Karsten. Daar ben ik na een uitgebreid intakegesprek getest op allerlei dingen zoals bijvoorbeeld allergieën en belastingen.

Ik bleek verschillende allergieën te hebben waaronder vooral koemelk en zetmeel. Ook bleek er een belasting van parasieten en schimmels te zijn. Met bioresonantie en supplementen zijn de belastingen opgelost, mijn darmfunctie en constitutie verbeterd en de allergieën behandeld. Ik heb helemaal geen buikpijn meer en heb geen medicijnen meer nodig. Ook zit ik veel beter in mijn vel en geniet weer alle dagen.

Ik kan weer alles eten, maar sommige dingen met mate. Dat houdt mijn lichaam gezond.

Els