NAET

Om de meest uiteenlopende allergieën aan te pakken is NAET de therapie bij uitstek. Zonder medicijnen, zalfjes of naalden. Denk bijvoorbeeld aan allergie voor pollen, bomen of gras (hooikoorts), gluten, koemelk, tarwe, kippeneiwit (alle voedselintoleranties) en reacties op honden, katten, paarden, huisstof, chemische stoffen, parfum en nog veel meer.

Bij NAET testen we door middel van spiertesten (kinesiologie) of het bioresonantie-apparaat van welke allergie je last hebt. Gedurende 20 minuten houd je een buisje met die stof (allergeen) in je hand en met acupressuur masseren we bepaalde acupunctuurpunten. Je lijf komt in balans en de allergische reactie verdwijnt als je na de behandeling die stof 25 uur vermijdt. Soms is één behandeling voldoende om een allergie op te heffen, andere keren heb je een paar behandelingen nodig afhankelijk van de ernst en het aantal allergieën.

Kinderen en NAET

NAET is ook bij kinderen heel goed toe te passen, omdat het heel kindvriendelijk is.
Klik hier voor meer informatie over het behandelen van kinderen in onze praktijk.

Meer lezen over NAET? Klik hier voor de uitgebreide informatie.

Onze therapeuten op het gebied van NAET zijn Kitty Karsten, Karin van der Laan, beiden lid van de NVA, de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur, en Esther Kuilboer, lid van de NWP, de Beroepsvereniging voor Natuurgeneeskundig Werkende Professionals.


Therapeuten van Praktijk Kitty Karsten in Tuitjenhorn en Alkmaar zijn aangesloten bij de beroepsverenigingen voor acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunst, NAET, osteopathie en Natuurgeneeskundig werkende professionals.

Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur NAET Nederlandse Vereniging voor Osteopathie Beroepsvereniging voor natuurgeneeskundige werkende professionals