Uitgebreide informatie over bioresonantie

Ziekmakende oorzaken

Wij leven tegenwoordig in grote welvaart. We maken gebruik van veel technische apparatuur en van ongelooflijk snelle transport- en communicatiemiddelen. Tevens ‘verlichten’ vele kant en klare voedingsmiddelen en maaltijden ons leven. Helaas heeft deze welvaart ook zijn keerzijde! Ons voedsel, ons huis en ons milieu zijn doordrongen van ontelbare chemische stoffen, waarvoor we uiteindelijk een hoge prijs betalen. Vervuiling van ons interne milieu is de oorzaak van veel ziekten, want het eist teveel van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
Daarnaast kunnen ziektekiemen zoals virussen en bacteriën of voedsel waar je allergisch op reageert, verstoringen geven in je lichaam. Dat kan klachten geven variërend van ‘je niet lekker voelen’ tot chronische vermoeidheid en ernstige lichamelijke ziekten. Interessant is, dat bij patiënten met hetzelfde ziektebeeld, bijvoorbeeld migraine, meestal volkomen verschillende oorzaken vastgesteld worden. Helaas is het met de gebruikelijke reguliere methoden vaak niet mogelijk achter deze verschillende en individuele oorzaken te komen.

Bioresonantietherapie

De BICOM® bioresonantie is een specifiek diagnose en therapiesysteem. Met de BICOM® kunnen we in veel gevallen de werkelijke en vaak verborgen oorzaken van ziekte ontdekken. De BICOM® bioresonantietherapie is pijnloos en heeft voor zover bekend geen nadelige bijwerkingen.

1. De diagnose

Met een specifieke, pijnloze test kunnen we uitzoeken of er een allergie of onverdraagzaamheid bestaat voor bepaalde stoffen (o.a. voedingsmiddelen) en/of bepaalde organen verzwakt zijn, dan wel of er gifstoffen in het lichaam zijn die een negatieve invloed hebben. Zo kunnen we in veel gevallen de verborgen oorzaak van de ziekte opsporen.

2. De behandeling

Na het testen weten we waarmee het lichaam het meest belast is en welke therapie hiervoor nodig is. Vervolgens stellen we een individueel behandelplan op en overleggen we met je wat je zelf kunt doen om je genezing te bespoedigen.

Door het geven van specifieke trillingen/frequenties via een elektrode reduceren we belastende frequenties en schakelen onderliggende oorzaken van ziekten uit. Belastende stoffen worden vrijgemaakt en uitgescheiden door de uitscheidingsorganen, zodat je zelfherstellend vermogen weer actief wordt. De lichaamseigen regulatie brengen we hiermee weer op gang, zodat je lichaam zich kan herstellen.

Tijdens de behandeling met het BICOM®-apparaat lig je op een speciale mat en kan je in een rustige, ontspannen houding liggen tijdens de behandeling. Je voelt van de behandeling zelf niets. Een behandeling duurt ongeveer 30-45 minuten. Het eerste consult duurt wat langer. Doorgaans ervaar je de therapie als aangenaam.

Het doel van de therapie is dus de ziekmakende invloeden en oorzaken uit te schakelen en de zelfgenezende kracht van het lichaam te activeren. Het aantal behandelingen is afhankelijk van diverse factoren zoals de aard van de klacht (chronisch of acuut), leeftijd, medicijngebruik, etc. Informeer ons altijd over veranderingen in je gezondheidstoestand!