Bioresonantie

Bij Bioresonantie werken we met frequenties ofwel trillingen. Alles wat leeft, geeft trillingen als een vorm van energie: ons lichaam, maar ook dieren, voedsel, bacteriën, virussen, parasieten, stralingen. Bij een gezond persoon zullen de trillingen/energie soepel verlopen en zijn er geen klachten. Een bacterie of virus bv kan een verstoring geven van de trillingen/energie in ons lichaam, waardoor klachten optreden. Zo kan je stem bij een keelontsteking of verkoudheid hees zijn omdat de stembanden niet normaal kunnen trillen.

We kunnen met het z.g. BICOM® bioresonantie-apparaat testen welke verstorende trillingen je klachten veroorzaken. Vervolgens kunnen we met hetzelfde apparaat deze trillingen corrigeren/inactiveren, waardoor klachten verminderen. Het testen en behandelen is pijnloos.
Bioresonantie is voor veel klachten een geschikte behandelmethode, zoals vermoeidheid, depressie, virusinfecties en allergieën. Zie bij aandoeningen hiernaast naar meer te behandelen klachten.

We kunnen met de BICOM ook testen voor welke voeding of stoffen je allergisch bent of welke vitamines/mineralen je nodig hebt.

Kinderen en bioresonantie

Ook kinderen en baby’s kun je goed behandelen met bioresonantie omdat het niet pijnlijk of vervelend is.
Denk daarbij aan eczeem, astma, buikpijn, allergie, chronische verkoudheid.
Klik hier voor meer informatie over het behandelen van kinderen in onze praktijk.

Meer lezen over bioresonantie? Klik hier voor de uitgebreide informatie.

Onze therapeuten op het gebied van bioresonantie zijn Kitty Karsten en Karin van der Laan. Zij zijn lid van de NVA, de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur.

Therapeuten van Praktijk Kitty Karsten in Tuitjenhorn en Alkmaar zijn aangesloten bij de beroepsverenigingen voor acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunst, NAET, osteopathie en klassiek homeopaten.


Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur
NAET
Nederlandse Vereniging voor Osteopathie
Nederlandse Vereniging voor Klassiek Homeopaten